عنوان : معاون پژوهشی وزارت بهداشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكی اهواز در مجموع رشد قابل توجهی داشته است
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
ساعت : ۷:۵۸:۴۷

پنج شنبه 7 بهمن ماه 1395 دیدار روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و معاون پژوهشی وزارت بهداشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مجموع رشد قابل توجهی داشته استآموزش پزشکی با حضور دکتر ملک زاده، دکتر پوستچی رئیس مرکز مطالعات کوهورت کشور، دکتر علی خدادادی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر بهزاد شریف مخمل زاده معاون توسعه پژوهش و فنآوری دانشگاه، دکتر نادر صاکی رئیس مرکز مطالعات کوهورت خوزستان و رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه در محل سالن جلسات معاونت توسعه پژوهش و فنآوری دانشگاه برگزار شد.

دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که پنج شنبه ٧ بهمن ماه ١٣٩٥ به منظور بازدید از طرح مطالعاتی کوهورت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوار و دیدار با پژوهشگران این دانشگاه به خوزستان سفر کرده بود، پس از بازدید از طرح کوهورت در شهرستان هویزه، در جمع رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه در اهواز گفت: با اشاره به رشد کمی و کیفی مقالات علوم پزشکی کشور و وضعیت تعداد مقالات، رتبه مقالات و مستندات علمی کشور در پایگاه استنادی Scopus، عنوان کرد: در سال 2016 میلادی، ایران با 47 هزارمقاله و مستند علمی در پایگاه استنادی Scopus رتبه 16 جهانی و اول منطقه را در تولید علم و انتشار مقاله به دست آورده است.

متن کامل خبر