عنوان : مركز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری همانند سالهای گذشته رتبه برترمراكز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشكی اهواز را كسب نمود.
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
ساعت : ۱۳:۴۰:۴۸

طی اعلام نتایج ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی مراکز تحقیقاتی ازسوی معاونت تحقیقات وفن آوری وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی ، مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی وگرمسیری اهوازهمچون سالهای گذشته به عنوان مرکزتحقیقات برتراین دانشگاه درسال 1394شناخته شد.درهمین رابطه معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی نامه ای مراتب عذرخواهی راجهت اشتباه پیش آمده دراعلام مرکزتحقیقاتی برتر  درمراسم تجلیل ازپژوهشگران برتربه مناسبت هفته پژوهش اعلام نمودند.دراین مراسم به اشتباه مرکز تحقیقاتی دیگری به عنوان رتبه اول این دانشگاه اعلام شده بود.

ریاست ومعاونت پژوهشی این مرکز ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای یکایک اعضا و پژوهشگران محترم این مرکزکسب این عنوان را تبریک عرض می نمایند. نامه معاونت پژوهشی به مرکزتحقیقات عفونی گرمسیری را ازاینجا می توانید مشاهده کنید.