عنوان : صدور حكم اخراج اعضاء هیئت علمی متخلف در خصوص مجله نیچر از دانشگاههای علوم پزشكی كشور
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
ساعت : ۸:۳۳:۵۶

قائم‌مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، نتیجه رسیدگی به تخلفات استادان علوم پزشکی در موضوع نشریه نیچر را اعلام کرد که بر اساس آن رأی به اخراج ۵ عضو هیات علمی داده شد.

دکتر شاهین آخوندزاده با اعلام این خبر افزود: جلسات متعددی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در کمیته‌های اخلاق برگزار و تصمیماتی در این زمینه گرفته شد. این تصمیمات با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونین و یا روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مربوطه، اتخاذ شد.

وی گفت: به طور مشخص، ۵ عضو هیات علمی با رأی هیات رسیدگی تخلفات اداری، از سمت هیات علمی منفک شدند و هیات رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی به اخراج آنها رأی داده‌اند. البته این رأی اولیه است اما از سوی این افراد قابل اعتراض است.

آخوندزاده یادآور شد: همچنین یک معاون پژوهشی که بیشترین تخلف در دانشگاه مربوطه انجام گرفته است، از سمت خود برکنار شد.

لینک خبر